زعفران باید دور از نور و رطوبت باشد . بهتر است نگهداری زعفران در ظرف شیشه ای یا فلزی در بسته بوده و در حرارت معتدل نگهداری شود .
با توجه به این که اسانس (مواد معطر
) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگهداری نامناسب ، به مرور زمان اسانس آن
تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه ی آن
کاسته می شود و مرغوبیت آن از دست می
رود .
چون مواد معطر گیاه یعنی اسانس در
حالت پودر شده ، بسیار سریع تر از پودر نشده ی آن تبخیر می شود ، بهتر است زعفران
را تا موقع مصرف پودر نکنیم و یا در صورت پودر کردن
در ظرف در بسته نگهداری کنیم .